top of page
Man met een psychische klachten
mist.png

REGRESSIETHERAPEUT GERAERTS IN BILZEN

WAT IS REGRESSIETHERAPIE?

Elke klacht of probleem heeft een oorzaak, of het nu om een lichamelijke of een psychische klacht gaat of om een steeds terugkerende emotie. Bij regressietherapie wordt ervan uitgegaan dat de oorzaak in het verleden te vinden is. Het gaat om een onverwerkte ervaring die zich in het heden uit. Deze ervaring kan uit uw kinderjaren voortkomen, maar kan ook in een vorig leven liggen. 

Hypnose

WAT GEBEURT ER TIJDENS HYPNOSE REGRESSIE?

Tijdens regressietherapie breng ik u in lichte hypnose om een toegang tussen uw actieve bewustzijn en uw onderbewustzijn te creëren. De hypnose brengt u terug naar het moment waarop u de negatieve ervaring, die u op dit moment blokkeert, beleefd heeft. Op deze manier herbeleeft u de gebeurtenis die ertoe geleid heeft dat u in uw huidig leven niet vooruit geraakt. Door deze ervaring te herbeleven en er schoon schip mee te maken, wordt de blokkade opgeheven en zult u hier steeds minder last van ondervinden in uw dagelijks leven. Hoelang de verwerking precies duurt, is afhankelijk van de impact die de ervaring gehad heeft op uw leven. 

Hypnose

HYPNOSE REGRESSIE: HET VERLOOP

  • Voorbereiding Ik stel u op uw gemak en breng u in lichte hypnose.

  • In hypnose Ik breng u in een soort van trance die u terugbrengt naar het moment waarop het allemaal gebeurd is. Deze beleving is levensecht. Het kan gaan om een ervaring van pijn of diep verdriet, maar het kan ook gaan om een gebeurtenis waarvan u de reden nooit begrepen heeft. 

  • Nazorg Ik bespreek de belevenis samen met u. Na een paar weken bent u normaal gezien volledig verlost van uw blokkade.

Portret van vrouw opgemaakt in rook
mist.png
Zoekt u naar een regressietherapeut in regio Bilzen? 

CONTACTEER HYNOTHERAPEUT GERAERTS

bottom of page