top of page
Voorgeschreven medicijnen
mist.png

HYPNOTHERAPIE ALS OPLOSSING VOOR UW VERSLAVING

VOORGOED VAN UW VERSLAVING AF

Een sigaret, een pintje bier of een lekker zoet gebakje. Al deze dingen kunnen heel ontspannend zijn, maar zijn tegelijkertijd erg slecht voor uw gezondheid. En dan heb ik het nog niet gehad over het prijskaartje van al deze ongezonde gewoonten. Heeft u zelf al meerdere malen tevergeefs geprobeerd van uw verslaving af te geraken, maar zonder enig resultaat? Of lukt het u slechts voor korte tijd en hervalt u nadien weer? Het is wetenschappelijk bewezen dat hypnotherapie een succesvolle methode is om definitief van uw verslavingen af te geraken. 

In mijn praktijk kunt u terecht voor de behandeling van de volgende verslavingen: 
Rookverslaving

Rookverslaving

Er zijn veel middelen op de markt om het roken af te leren, waaronder nicotinepleisters, acupunctuur en medicatie. Helaas kennen al deze middelen slechts een beperkt succes. De meeste mensen zijn na amper één hypnosesessie in staat om permanent van de sigaretten af te blijven. Bij mensen die niet veel roken kan het in 1 sessie slagen om te stoppen met roken. Voor zware rokers gebruik ik meerdere sessies 3-4 en dat is met een afbouwsysteem. Hypnose neemt de drang van uw onderbewustzijn om te roken af en zorgt er zo voor dat u zonder veel moeite verlost wordt van uw nicotineverslaving. 

Drankverslaving

Alcoholverslaving

Frequent alcoholverbruik tast uw hersenen aan en leidt tot gewichtstoename, vermoeidheid en mogelijk ook tot hart- en vaatziekten. Door te stoppen met drinken zal u meer gefocust zijn, afvallen en er een gezondere levensstijl op nahouden. Afkicken van alcohol kan gemakkelijker dan u denkt. Maak een afspraak voor een hypnosesessie en laat mij u helpen in uw strijd tegen drankzucht. 

Drugsverslaving

Andere verslavingen

Drugsverslaving


Gewichtscontrole

Suikerverslaving

Portret van vrouw opgemaakt in rook
mist.png
Bent u woonachtig in regio Bilzen en kampt u met een verslaving? 

MAAK NU EEN AFSPRAAK BIJ HYNOTHERAPEUT GERAERTS

bottom of page